Kalops

Idag var det roligt att se vårt HR-gäng ”vagga” mellan konferensrummet och kaffemaskinen. De flesta tog verkligen i under träningspasset igår och mer eller mindre alla hade väldigt svårt att röra sig och alla hade ont lite här och där. Till och med jag även om jag tror att jag kom undan ganska lindrigt… Men jag tog väl inte i ordentligt igår kan jag tänka mig…

Till lunch fick vi en riktigt god kalops. Ordentligt med kött och ganska lite sås. Stora fina och välkryddade bitar högrev. Det gnälldes lite om att det var för fett men det är ju bara bra. Vi var inte helt överens där kan man säga…

Till middag stekte jag en del kycklinglår som jag åt med ganska mycket smör.

Intagen blev

/Tommy

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kalops

  1. neoLITE says:

    Fastade du i tisdags?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *