Tunnare facebookflöde

Idag har jag slutat följa en del av mina ”facebookvänner”. Det delas friskt till artiklar och ”grupper” som jag verkligen inte vill se i mitt flöde… Jag orkar inte bråka om det även om jag kanske borde… Håller kvar som vänner men orkar som sagt inte med alla delningar… Det är lite oroande att se hur ”folk” okritiskt bara göder de negativa krafterna i samhället… 🙁

Nåja, jag lyckades idag efter en helt ok hotellfrukost…

… ta mig hem med tåg.

Till kvällen köpte jag en lite rolig ”ny” bearnaisesås… Coop har revolutionerat färdig bea med att ha dragon i den… Lite lustigt då dragon i min värld i princip är den kryddan som gör bea till bea… Nåja, den var ok i smaken men ingen favorit…

Till bean stekte jag en hel del kyckling…

…så tillsammans med frukosten blev det ganska höga intag idag, Men de i princip obefintliga från igår satt väl i…

/Tommy

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tunnare facebookflöde

 1. Robert says:

  En del håller inte med mig, men personligen tycker jag att Rydbergs Bea (original) fortfarande är bland de bästa. Lohmanders är också klart godkänd. Många tycker att Rydbergs är lite för ”mesig” men jag tycker den är krämigt god. Bara några enkla tankar om Bea i dessa galna terrortider…

  • Tommy says:

   Jag gillar coops vanliga. Även Lohmanders är bra. Gillar Rydbergs chilibea. Det är nog den bästa ”kryddade”.

   /Tommy

   • Robert says:

    Måste testa Coops vanliga, har ”missat” den… Rydbergs chilibea är också god, den passar väldigt bra till grillat under sommarhalvåret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *