Möteskyckling i Stockholm

Idag var jag i Stockholm för ett intressant möte där vi systematiskt gick igenom vad som hände på eftermiddagen 7 april… Hur fungerade vår krishantering? Hur funkade vår kommunikation och annat. Vi gjorde väldigt mycket väldigt rätt men det finns alltid saker som går att ”utveckla”… Jag är fortfarande imponerad över vår personal och framför allt våra butikschefer.

Under mötet fick vi lunch. Kyckling med ris… Jag åt bara kycklingen och lite av kikärtorna.

Till kvällen blev det mer kyckling… Med smör…

Intagen blev

/Tommy

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Möteskyckling i Stockholm

  1. Lena says:

    Hej Tommy! När jag läste att du bara åt en del av kikärtorna denna dag kom jag att tänka på den nya boken som heter något i stil med ”Förändra ditt liv med bönor” (är med i senaste LCHF-bladet). De säger att bönor bidrar till att inte höja blodsockret. Jag har för mig att du tidigare prövade blodsockermätare (eller ketonmätare?), prövade du nånsin att mäta bönor/kikärter etc.?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *