Gammal lax

Idag hittade jag fin lax på ICA men när jag kom hem såg jag att sista förbrukningsdag var 29 april… Det var ju ett tag sedan. Det som är bra med fisk är ju att om den luktar ok så är den ok och om den luktar dåligt så är den dålig. Laxen var ångkokt och vakuumförpackad och luktade inget konstigt alls så det blev middag. Till laxen gjorde jag en skagenröra på 150g majonnäs, 200g räkor, purjo, dill och lite svartpeppar.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

4 Responses to Gammal lax

  1. Ethel Loberg says:

    Ja våra kära utgångsdatum är det största lurendrejeri som hänt maten, själv söker jag finna så mycket utgånget som möjligt, priset är hälften och smaken felfri. Hurra Hurra!

  2. Effie says:

    Utgången fisk (och kött) får de väl inte sälja alls. Oavsett om det går att äta eller inte…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *