Nytt recept och dålig natt

Natten til idag var lite märklig. Igår kväll kring 19 började jag få ont i ryggen eller i musklerna på högra sidan av ryggen. Eller var det nu egentligen gjorde ont… Jag kunde inte riktigt känna var ”det” satt. Jag har ohyggligt sällan denna typ av problem så det var lite ovant. jag kunde knappt sitta still så jag försökte lägga mig för att sova riktigt tidigt. Det gick inte speciellt bra… Efter några timmar ser det ut som att jag lyckades somna och så sov jag riktigt bra ända till morgonen. När jag vaknat hade jag inga känningar alls… Mycket märkligt…

Nåja, idag började jag plocka med recepten till nästa nummer av LCHF-Magasinet. Jag har ju testat lite med en hamburgerdressing och idag satt den ordentligt så nu är ett recept klart…

Jag åt typ nästa dubbla mängden medan jag testade. Det känns ju lite fel att slänga mat bara för att man testar runt lite… Så intagen blev rätt höga… 🙂

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Nytt recept och dålig natt

  1. Eva says:

    Vad är det för sömnapp du använder?
    Spännande med hamburgerdressing, nu måste man ju köpa nästa nummer 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *