Ny omelett

Idag har jag testat att göra en ny omelett som nog till sist kommer finnas i nästa LCHF-magasinet. Till omeletten stekte jag ett gäng kabanosskorvar…

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ny omelett

 1. Lena i Umeå says:

  Ser fram emot att läsa receptet i LCHF-magasinet.

 2. Lena says:

  Det äf tur att man prenumererar, så att man inte missar något!

 3. Lena says:

  Det är tur att man prenumererar, så att man inte missar något!

 4. Lena says:

  Äsch, lätt hänt att man upprepar sig här….
  Tommy, apropå det här med mätning, så tittade jag på senaste av snittet av Vetenskapens Värld igår. Det handlade om blodsocker och sötningsmedel. Kom då att tänka på när du testade blodsockret efter intag av coca cola light. Jag begrep ju inte varför det kunde stiga, det har ju inga kalorier, men på TV-programmet igår gav de en rimlig förklaring. Såg du programmet?

  • Tommy says:

   Nej, jag har inte sett det. För mig gav det ingen effekt men jag vet att nadra som testat sett förändring. Får gräva lite på svt-play och titta på programmet.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *