Backintervaller och pizza

Efter jobbet idag var jag iväg och tränade lite med ett gäng som ska springa Sofialoppet i höst. De som arrangerar loppet bjöd på gratis löpträning och då min kollega på jobbet var den som skulle leda passet var jag ju ”tvungen” att haka på…

Det blev backintervaller i en liten slalombacke… Så kan man ju också spendera en timme i solen på en tisdagkväll…

Det var faktiskt riktigt kul och sjukt jobbigt. Det blir säkert fler gånger…

När jag kom hem fixade jag en ordentlig pizza. Ägg/ost som botten. Sen tomatpuré (lite mycket kolhydrater), bacon, kyckling lite mer ost och så mozzarella. Riktigt gott!

Intagen blev väldigt tunga på proteinet och kanske lite mycket kolhydrater.

/Tommy

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Backintervaller och pizza

 1. Lena says:

  Aha, du ska ställa upp i ett lopp? Roligt! Hur långt är loppet?

  • Tommy says:

   Sofialoppet är 5km. Info finns på http://www.sofialoppet.se.

   Sedan ska jag ”springa” Midnattsloppet innan dess… Det är på 10km. Det blir tredje gången jag tar mig runt Söder i Stockholm. Den långsiktiga planen är november 2018 då jag tänkte försöka ta mig runt New York Marathon… 🙂

   /Tommy

 2. Lena says:

  Då får man säga lycka till i Sofialoppet och Midnattsloppet. Jag skulle satsa en slant på att du lyckas med planen nov 2018 – du verkar målmedveten och uthållig/ihärdig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *