Rollspel

Idag var jag iväg och spelade rollspel hela dagen och vi ägg och bacon till lunch

samt en slags kalops till middag.

När jag kom hem åt jag lite ost så intaget blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Rollspel

 1. Lena says:

  Tommy, händer det att du lagar renskav? Förvisso är det ju magert, men om man fettar till det själv med smör eller annat så är det väl ett bra kött? Eller vad är din åsikt om renskav (och de liknande paketen viltskav)? Tack på förhand!

  • Tommy says:

   Det var jättelänge sedan jag köpte renskav. Ska se om jag hittar något i frysen. Har bara bra minnen av det så det är nog helt ok. Som sagt lite magert, men det fixar man ju lätt med grädde eller smör…

   /Tommy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *