En vecka utan kaffe

Jag har inte skrivit något om det på bloggen men nu är det över en vecka sedan jag drack kaffe… Jag tänkte testa att köra koffeinfritt ett tag för att få ner mängden kaffe jag dricker till normala mängder. Denna gång gick det riktigt bra att sluta. Lite huvudvärk måndag och tisdag men den kan komma från sommarförkylningen jag dragits lite med. Eller så har jag blivit förkyld för att jag inte druckit kaffe… Så kan det vara… Bästa att dricka lite under min förestående resa så jag håller mig frisk…

Jag ska alltså iväg en sväng med jobbet. Tisdag och onsdag ska jag besöka vårt kontor och våra butiker i Hamburg. Efter att ha tittat lite på alternativa sätt att ta mig dit valde jag att rasta bilen lite. Det tar bara 10 timmar enligt google men för säkerhetsskull kör jag en övernattning på nervägen och en på hemvägen. Så i morgon kommer jag köra genom Sverige och Danmark och övernatta ”200 meter” in i Tyskland. Jag bokade lite på en höft hotell i Flensburg och råkade landa precis vid en butik som vi besökte ganska ofta när vi semestrade på Als i Danmark. Det var några i familjen som tyckte att skattefri alkohol var en bra idé…

Sen fortsätter jag på Måndag mot Hamburg för att försöka vara där ganska tidigt även om jag vill försöka undvika någon slags morgonrusning som jag antar finns i en så pass stor stad. Frågan är bara vad som finns kvar efter allt bråk som varit där i helgen…

Idag har jag ätit en hel del mat. Det började med ölkorvar på förmiddagen och sedan till middag gjorde jag kycklingbiffar igen. Till kycklingen gjorde jag en god vitlöksmajonnäs.

Intagen blev

/Tommy

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *