Fina fisken

Då var det dags att åka hemåt igen. Det var två bra jobbdagar och en bra semesterdag i Hamburg. Innan jag gav mig iväg åt vi lite sallad till lunch.

På vägen hem testade jag att ”pusha” bilen en aning till och det gick bra… 🙂

Jag hade planerat en övernattning i Middelfart i Danmark och hotellets restaurang hade helstekt rödspätta på meny. Jag hade verkligen glömt bort hur gott det är med spätta… Till spättan serverades skirat smör med lite kapris i. Lite sparris och sallad fanns också att tillgå. Som sagt supergott!

Intagen blev då aningen låga idag så jag känner på mig att det skulle kunna bli lite frukost i morgon. I Hamburg blev det ingen fruost alls trots att jag normalt brukar äta hotellfrukost när det ingår i hotellpriset.

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Fina fisken

  1. Olle says:

    Dina ”Nettokalorier” är alltid på minus…ändå går du inte ner i vikt? Förklaring?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *