Ersätta socker med socker?

Jag följer Richar Dawkins Foundation på Facebook och idag postades en mycket roligt bild.

Om nu produkten verkligen finns tycker jag den är nästan lika rolig som ”fettfri” läsk som det gjorts reklam för. Att ersätta socker med socker känns liksom som en dum idé…

Idag blev det en långsam löprunda på 6km och när jag kom hem så åt jag två kokta ägg med lite smör. Sedan till middag blev det ytterligare ägg med bacon. 4 ägg och 2 paket bacon. Enkelt och gott!

Intagen blev

/Tommy

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ersätta socker med socker?

  1. Effie says:

    För sådär tio år sedan trodde man (åtminstone jag) att fruktos var en bra ersättning för socker; höjde inte blodsockret; lågt GI. Det pratades mycket om det; såldes mycket. Men ganska snart kom det fram att det inte alls var bra.
    Att det säljs igen med samma argument nu verkar ju bara…efter sin tid?

  2. hemul says:

    Visst. Paulun promotade det hårt. Jag gick också på det, Minns att jag klagade på min Ica för att de inte hade det. Men jag köpte inte många paket. Tycker det är rätt äckligt, fel sorts sötma liksom. 15 år sen var det nog för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *