Ozark

Idag hade jag tänkt städa och röja en del i lägenheten men jag fastnade framför ”TV:n”. Jag var bara tvungen att se de sista 4 avsnitten av en ny Netflix Originals TV-serie. Riktigt bra skådisar, manus och historia.

Till middag stekte jag biffar av fläskfärs som jag åt med majonnäs kryddad med ”tacokryddor”. Tyvärr glömde jag helt bort att ta en bild så jag använder en gammal där det är smör istället för majonnäs… Men det är tillräckligt lika… 🙂

Intagen blev efter en lite ölkorv under dagen

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ozark

 1. kurt says:

  Ozark usch alldeles för dåligt tempo i den serien, GOT är ljusår bättre enligt mig

  • Tommy says:

   Jag gillar lite ”segare” serier. Har bara sett första säsongen av GOT (två gånger). Ska försöka se resterande säsonger under hösten.

   /Tommy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *