Ny butik och nytt jobb

Imorgon ska jag ”hjälpa till” när vi öppnar en ”ny” butik i Stockholm. Vi har byggt om vår stora butik på Drottninggatan och imorgon är det ”Grand Opening”. Vi är ett gäng från kontoret i Norrköping som tänkte hjälpa till lite. Jag har inte varit med vid någon öppning tidigare så det ska bli riktgt spännande. Butiken är helt ny när det gäller det visuella och vi har mycket fokus på det man kallar omnikanal. Dvs vi gör det väldigt enkelt att komma åt hela vårt utbud av varor via stora interaktiva skärmar i butiken. Så även om vissa produkter bara finns Online eller i andra butiker så kan man här få hjälp att få hem varor snabbt och smidigt. Bilderna nedan är ”Lånade” av Dagens handel och om någon därifrån ser dem och vill att jag tar bort dem så gör jag det… Får se om jag fixar några egna bilder imorgon.

Jag har även ett nytt tillfälligt jobb sedan förra måndagen. Min chef har gått vidare till annat jobb inom Stadium så jag är numera tillförordnad HR-Direktör på Stadium… Spännande utmaning…

Idag gick jag direkt till en kompis för att spela spel.

Så middagen blev riktigt sen… Det fick bli en snabb omelett på ägg, ost, bacon, lök och kyckling.

Intagen blev

/Tommy

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Ny butik och nytt jobb

  1. Jon says:

    Grattis med ny jobb – sport & spill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *