Kaffe hemma

Jag håller nere kaffeintagen ordentligt nu och ligger på kanske en kopp i veckan… Idag gjorde jag en kopp hemma för första gången på mycket länge. Det borde vara ungefär två månader sedan maskinen var igång.

Till middag stekte jag massor av kyckling som jag åt med färdig bea.

Efter lite ölkorvar på kvällen blev intagen

Vikten håller sig aningen högre denna vecka.

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Kaffe hemma

  1. Robert says:

    Du får mer muskler av den ökande träningen, därav en viss viktökning. Ett tips är att kolla midja, lår, överarmar etc med måttband då och då. Om t ex midjemåttet minskar (byxorna sitter lite lösare och bekvämare) men vikten samtidigt går upp något, kan det med stor sannolikhet vara just musklerna som orsakar de ökande kilona. Den ökande muskelmängden – det behöver inte vara mycket, tre-fyra kilo räcker – kommer dock att göra att du får en större förbränning av fett även i ”viloläge”: När du kollar på TV, sover, sitter vid datorn etc… Muskler käkar kalorier som Pac-Man äter kakor – så länge man underhåller dem (musklerna alltså) 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *