Älska lever

Jag vet inte hur många gånger jag tjatat om hur gott det är med kycklinglever… Men nu är det i alla fall dags igen… Det är verkligen supergott med kycklinglever… 🙂

Som vanligt kryddade jag kvällens lever med bara salt, peppar och lite curry. Jag serverade med ordentligt med smör.

Under kvällen åt jag också lite ölkorv så intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Älska lever

 1. Johan says:

  Hejsan igen Tommy!
  Har fått ett litet problem som jag hade hoppats du har svaret på.
  Ätit strikt lchf ett bra tag nu, helt utan mejeriprodukter förutom då SMÖR.
  Kör med periodisk fasta så äter mitt första mål vid klockan 12.00 och den brukar bestå av 3-4 kokta ägg med en rejäl klick smör till, under dagen dricker jag riktigt med vatten och mitt sista mål brukar bestå av en köttbit och någon form av kryddsmör eller rent smör.
  MEN nu på sista tiden har jag fått en rejäl diarre´, det är som vatten, bara rinner, flera gånger per dag, vet du något sätt att stoppa detta eller något jag kan lägga till i kosten som kan göra det bättre? Tacksam för all hjälp.

  • Tommy says:

   Oj, inte lätt att svara på vad det kan vara. Jag blev lite lös tidigare när jag drack mycket cola zero men annars är det inget jag har så mycket erfarenhet av. Kanske kan du testa att sata lite extra för att eventuellt binda lite vätska.

   /Tommy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *