Kanelbullens dag

Idag var det då dags för årets fejkdag… Kanelbullens dag. Mycket märkligt med alla dessa ”dagar”. Kanelbullens dag börjar väl ha en del år på nacken nu och det är ju briljant av ”bagerirörelsen” att hitta på något sådant. På jobbet bjöds det på bullar men jag åt naturligtvis ingen…

Till middag stekte jag vitkål som jag blandade upp med lite ost. Till detta serverade jag smör och fläskfärsburgare.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kanelbullens dag

 1. Lasse says:

  Det är äggets dag 13/10. Mycket roligare än kanelbullar 🙂

 2. Tommy says:

  För några veckor sedan var det ”Tjänstepensionens dag”. Det firades inte på något speciellt sätt… Vad jag märkte… 🙂

  /Tommy

 3. Robert says:

  Den 29 oktober är det ”Internets Dag”… Hur firar man det???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *