Åter hemma

Då var jag hemma igen. Ett par dagars riktigt trevlig konferens på Öland. Solen lyckades titta fram lite så jag fick en bild på lägenheterna där vi bodde. Vi var över 200 personer från hela Stadium. I princip alla butikschefer, regionchefer och annat löst folk som jag…

Även idag blev det en liten promenad innan frukost.

Vi fick en liten snabblunch innan vi rörde oss hemåt. Vi var några som lämnade lite tidigare. Alla andra stannade för en stor tävling liknande ”Toughest Viking”. Hoppas alla kommer hem hela även om de inte kommer vara rena…

Till middag fixade jag ett gäng hamburgare

Intaget blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Åter hemma

  1. Johan says:

    Får man lov att fråga vilken dressing sås du använder dig utav?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *