Inga blodvärden

Idag blev jag lite förvånad när jag försökte boka tid för att testa blodet. Jag brukar ju göra det i september så jag är lite sent ute. Jag blev uppringd av en sjuksköterska på vår företagshälsovård och hon hade pratat med en läkare och läkaren ”ville” inte att vi skulle testa. Mina värden ser så bra ut så det är tydligen ”onödigt” att testa. jag blev som sagt förvånad då det är vår företagshälsovård och de får betalt för de tjänster vi köper men av någon anledning ville man inte här ha ”mina” pengar… Jag bråkade inte så mycket då läkaren tydligen var ganska bestämd av sig.

Nu måste jag hitta någon som vill testa. Finns det någon som läser här som vet var man kan vända sig?

Till middag idag blev det en stor portion kycklinglever men smör.

Under kvällen blev det lite ölkorv så intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

10 Responses to Inga blodvärden

 1. Åke says:

  Kolla in werlabs.se
  Lite dyrt men smidigt.
  Man verkar få en massa olika svar.

 2. Åke says:

  Observera att det finns tre olika analysnivåer.
  btw, jag tror att Martina testade detta, sök i hennes blogg.

 3. Anneli O says:

  Jag besöker Götenehälsan i Götene sedan några år tillbaka!Rekommenderar dem varmt!Tar proverna på Visby lasarett och får all information jag behöver vid personligt besök☀️

 4. Åke says:

  Varsågod Tommy, allt kul att hjälpa ”tacksamma” typer.

  • Robert says:

   Vad ”tjurig” du låter då??? Tommy kanske har haft fullt upp på jobbet och ännu inte hunnit svara dig. Tänkt så långt? Jösses.. snacka om lättkränkt människa…

   • Åke says:

    Och vem är du som bryr sig?
    Han har ju tid att fråga och posta fler inlägg.

    Det minsta man kan begära är att han svarar på svar på sina frågor…eller?

  • Tommy says:

   @Åke

   Ledsen om du upp upplever min brist på respons som att jag skulle vara otacksam. Det var inte alls min mening. Jag är inte på och svarar på allt som skrivs men jag försöker alltid svara på frågor och funderingar. Ibland kan det ta några dagar innan jag kollar kommentarer då jag prioriterar att posta inlägg dagligen och det gör jag senare på kvällen och ofta det sista jag gör. Sen kollar jag kommentarer då och då.

   /Tommy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *