10KM

Då har jag hittat en liten extrasväng så jag får ihop strax över 10KM. Nu ska jag börja puts på farten. Det gick lite långsamt idag…

Till middag stekte jag fyra kycklingfärsbiffar som jag serverade med bea.

Intagen blev efter lite extra ost…

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to 10KM

 1. Robert says:

  Har följt denna blogg under några år nu och undrar allt mer över en sak: varifrån får du t ex ditt kaliumintag och C-vitaminintag? Du äter ju relativt lite grönsaker och nästan aldrig frukt… Immunförsvaret tar ju ordentligt med stryk om man inte får i sig C-vitamin. Tar du extra C-vitamin för att kompensera din kosthållning? Och kalium finns ju allra mest i frukt och grönt… Hur är det med förkylningar? Hosta? Snuva?

  Hoppas inte du tar min kommentar som kritik, jag är mest nyfiken. Alltid kul att jämföra hur andra gör när de kör strikt LCHF – som ju innebär att man utesluter en hel del nyttigheter också, och inte bara kolhydrater.

  • Tommy says:

   Jag äter broccoli och spenat då och då. Inga extra vitaminer alls. Fram till för ett år sedan har jag varit sjuk ohyggligt lite. I år har jag dock haft ett par sega förkylningar.

   /Tommy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *