Träning på lunchen

Idag var det dags för lite lunchträning igen. Vi började med lite backintervaller i en backe som egentligen inte är så värst brant men den duger åt mig. Det blir några ”idioten” mellan vägskyltar och min coach. För första gången fick jag lite ont när jag sprang. När jag sprang uppför fick jag någon slags känningar på översidan av vristen. Jag har i princip aldrig tidigare fått ont när jag sprungit så efter 5 ”vändor” avbröt vi och jag fick köra lite lättare intervaller och stretching. Jag hade tänkt att putsa på min tid på 10km i morgon men ”förbjöds” springa. Så på måndag får det bli istället.

Till middag blev det kyckling med bea. En ganska vanlig middag för mig.

Intagen efter lite ostsnacks blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *