Game of Thrones

Nu har jag äntligen kommit igång med Game of Thrones. Trots att jag gillar fantasy så har jag faktiskt inte sett GoT. Jag har nu sett två säsonger och visst är den bra. Nästan lika bra som alla säger att den är… 🙂

Till middag idag stekte jag två riktigt stora karrékotletter som jag åt med smör blandat med getost.

Jag åt även lite annan ost under kvällen så intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

5 Responses to Game of Thrones

 1. Lena says:

  Vänta ett par säsonger till! Jag väntar med spänning på den sista.

 2. Jon says:

  Jeg er nettopp ferdig med å se alle sesonger på noen få uker – meget meget bra, gled deg 🙂

 3. Robert says:

  Har inte sett ett enda avsnitt av den tokhyllade Game of Thrones än. Vet inte riktigt hur jag ska få tiden att räcka till… Är det verkligen värt alla dessa timmar, eller ska man göra nåt vettigare med sitt liv? Ska fundera ett tag till… Har dock köpt filmen V för Vendetta nyligen på Blu-ray, så den måste ses snart.

  • Tommy says:

   Jag är inne i mitten av 3:e säsongen. Det är riktigt bra. Jag ska nog inte säga att det är det bästa jag sett, men det ligger nog rätt högt upp på listan.

   /Tommy

   • Robert says:

    Måste försöka klämma in GoT på nåt sätt… alla säger att det tillhör bland det bästa som gjorts. Blir mer och mer nyfiken…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *