Bara ett år kvar

Igår var det New York Maraton så nu är det mindre än ett år kvar tills jag tänkte ge mig på att ta mig ”runt”. I år kom 50 643 löpare i mål. Det är ganska mycket folk… Om jag tittar på min långsamma fart jag nu springer mina 10KM på så skulle jag med komma precis under placering 10 000. Det borde inte vara helt omöjligt att fixa på 52 veckor…

Till middag idag blev det en riktigt ”ful” tallrik. Man vet inte riktigt om jag har ätit eller ska äta… Det är kyckling, creme fraîche, lök och ost.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Bara ett år kvar

  1. Jon says:

    Hehe … kan du gi oss eksempel på ukemeny fra den gang du startet å spise lavkarbo?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *