På väg till Mallorca

Då var jag iväg. Flyget går tidigt söndag morgon så det fick bli en övernattning på Arlanda. På vägen hit stannade jag på Mall of Scandinavia och Täby Centrum. Alltid kul med lite shopping. Det var fler än jag som ville till Täby visade det sig. Ohyggligt svårt att hitta parkering och det var långa köer både ut och in i garaget.

Jag kom dock till sist fram till Arlanda och till middag fuskade jag med en Pepsi Max och en dubbel hamburgare utan bröd. Lite cole slaw och majonnäs samt sallad. Riktigt gott. (Det var väldigt märklig ljus i restaurangen så bilden blev lite konstig)

När jag ätit klart vid 7-tiden tänkte jag gå en sväng och titta i butikerna i Sky City… Allt var stängt… Helt dött. Bara en 7-eleven öppen. Något café och några restauranger. Inte mycket folk heller så det blev iphonespel på hotellrummet istället.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to På väg till Mallorca

  1. Välkommen hit, Tommy! Här bjuder vi på sol, blå himmel och ett antal glada gäster som redan anlänt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *