Min dag

Så då var det dags för min föreläsning. Det gick riktigt bra tycker jag. Jag stakar mig lite men jag tror att jag kanske upplever det mer än de som lyssnar. Hela härligheten spelades in på video så det lär kanske gå att se mig fram över. En amerikanska i publiken antecknar genom att rita bilder och så här var min föreläsning i hennes värld:

Vi var fyra som pratade på förmiddagen…

…och på eftermiddagen bonuspratade kostdoktorn.

Till lunch fick vi veckans bästa mar. En supergod bläkkfiskpytt. Till detta lite ost och en supergod aioli.

Till middagen fick vi biff, fisk och mer aioli…

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

6 Responses to Min dag

 1. Du var toppen, Tommy! Och vi måste ju nämna din workshop som drog över tiden med en halvtimme eftersom folk var så intresserade.

  Vilken fantastisk anteckningsteknik!

 2. Har förmånen att få träffa och lära känna Tommy här på Low Carb Universe på Mallorca. Har följt din Low Carb resa här på bloggen i många år och du visar verkligen att det är möjligt att ändra och inte minst bibehålla en ny hälsosam livsstil över tid. Fortsätt att vara en inspirationskälla för andra som har sin hälsoresa framför sig.

  • Tommy says:

   Tack, riktigt kul att träffas!

   Vi får se vad jag hittar på framöver… Men Ketonixen kommer nog var med på ett hörn skulle jag tro.

   /Tommy

 3. Robert says:

  Tur att du inte skrev ”Kostdiktatorn”, det var nära… 😉
  Ser ut som riktigt trevligt käk och fin omgivning skadar ju aldrig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *