Stadium Convention

Idag vara det dags igen för Stadium Convention och årets julfest. Stadium Convention är en kul idé som vi kört några år nu. Kontoret stänger kl 14 och alla väljer ut olika aktiviteter som man ska ägna sig åt under eftermiddagen.

Jag valde alltså löpning som första aktivitet. Det har jag gjort några gånger nu och det är riktigt kul. Lite teknikträning och intervaller som är jobbigt men nyttigt. Här är gänget jag sprang med under 45 minuter.

Efter löpningen var det dags att testa yoga… Jag har bara testat yoga en gång tidigare och det är nog typ 8-10 år sedan. Det är verkligen inget för mig. Jag är smidig som ett kassaskåp och har problem med i princip alla ”positioner”. Att göra detta efter 45 minuter löpning gjorde dessutom att jag fick kramp i princip regelbundet under hela passet… 🙂

Sista passet blev lugnt. Ergonomi…

Naturligtvis bestod julfesten av ett fint julbord. Årets första. På söndag är det dags för årets andra…

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *