Jordnötter och arbetsplatsolycka

Jag står som mottagare för anmälningar som görs i vårt system för arbetsskador och tillbud. Häromdagen halkade en av våra medarbetare utanför kontoret. Ingen bestående skada, men anmälan innehöll lite roligheter…

Idag köpte jag för första gången på mycket länge jordnötter. Så kolhydraterna drog iväg lite…

Till middag stekte jag kycklinglårfilé som jag åt med sparris och majonnäs.

Intagen blev

/Tommy

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Jordnötter och arbetsplatsolycka

  1. Effie says:

    Jag var med om en arbetsplatsolycka för ett antal år sedan. Promenad till busshållplatsen för att åka hem, och råkade trampa utanför kanten till gångbanan; vrickade foten lite. Min uppfattning om orsak: ”Vägen svängde”. Min chef tyckte det var lite märkligt, men jag lyckades inte förklara bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *