Lång löptur och snöstorm

Idag hade jag planerat att gå upp ganska tidigt och springa en lång tur enligt min plan. Tanken var att jag skulle ge mig ut vid 6-tiden men jag vaknade vid 4 och kunde inte somna om… Jag bestämde mig för att jag visst skulle somna om så jag bestämde mig för att strunta i löprundan… Jag lyckades dock inte somna om så 5:30 gav jag mig iväg och började springa vid 5:46… Det blev en lång men långsam runda. Det var väldigt halt på en del av asfaltspartierna så jag fick verkligen trippa fram. Nu vet jag i alla fall hur långt det är att ta ett extravarv ute på ”himpa”…

När jag kom hem åt jag några ägg och majonnäs innan jag åkte till Finspång för att fira nyår…

Vi fick kallskuret till lunch

Hummer och lamm till middag.

Däremellan lite ”snacks”. Jag testade bara ett par stavar med zucchini samt en dadel med bacon.

Intagen blev rätt höga med så mycket god mat.

När jag skulle åka hem var det snöstorm. Man såg inget framför bilen så istället för 100km i timmen så kröp jag fram i 40-50. Fortare gick inte att köra…

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lång löptur och snöstorm

  1. Lena says:

    Gott nytt år på dig, Tommy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *