McDonalds

Idag var jag iväg till brorsan i Linköping och spelade Gloomhaven igen…

Vi gick iväg till McDonals för lunch och jag var inställd på sallad men vi testade automaten man kan beställa i och jag tog en dubbel QP utan bröd. Resten av menyn gav jag bort… QP:n var faktiskt helt ok. Jag tog extar ost men den lade de av någon anledning underst så den satte sig fast i kartongen en aning… Men i det stora hela var det faktiskt riktigt gott.

Till middag stekte jag kyckling igen och till den gjorde jag en slags coleslaw på broccoli istället för vitkål. Jag stekte broccolin först i lite smör och sedan blandade jag i en massa majonnäs.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to McDonalds

  1. Vivisfaxarn says:

    Jag har alltid undrat hur man äter hamburgaren om man väljer bort bröd. Brödet är ju inte en gott! Hur gör man?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *