Ingen återvändo

Då var det bokat och ”klart” med New York Marathon… Nåja bokat i alla fall. Det var inte helt gratis. Bara loppet kostade nästan 6000kr. Och för att verkligen ”committa” mig tog jag utan avbeställningsskydd… 🙂

Sheraton var faktiskt ett av de billigare alternativen med enkelrum…

Vilken tur att jag tränar lite så jag i alla fall kan springa 75% av loppet. Är snart uppe på halva…

Idag blev det personbästa på längden. Mitt mål är att klara loppet sedan på en fart på 9minuter per km. Eller under 6 timmar och 30 minuter. Som tur är får man ta hur lång tid på sig som helst. 2017 var det deltagare som klev in på 8 timmar. Det ska jag nog kunna slå… Hoppas jag… Spontant kan jag nog gå på den tiden…

Efter morgonens löprunda var jag lite hungrig så jag kokade 4 ägg som jag blandade med lite lök, majonnäs och stenbitsrom.

Till middag blev det kotletter med smör.

Intagen blev

Och vikten håller sig stadigt på plats…

/Tommy

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ingen återvändo

  1. hemul says:

    Tror du klarar det i år! Bra att du har hjälp med träningsupplägg och så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *