75 år

Idag fyller min mamma 75 år! Födelsedagen firas dock inte riktigt som önskat… Mamma opererades akut i veckan för tarmvred och det ser inte ut som att hon får komma hem förrän efter helgen. Så idag åkte vi till sjukhuset och gratulerade. Som vanligt helt utan presenter då vi ju brukar äta middag för att fira. Nu får det dock vänta då det bara får inmundigas flytande föda… Och sjukhustes soppor verkar inte stå högt på rankingen… 🙂

Nåväl, jag får äta fast förda och det blev även idag karré med smör. Och så lite ost på kvällen…

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to 75 år

  1. lottikristina says:

    Hur går det med att äta frukost?

  2. Jon says:

    Riktig god bedring til fin mor ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *