Anmäld till lopp

Då har jag råkat anmäla mig till Göteborgsvarvet. Världens största ”långlopp”. Över 60000 deltagare.

Planen har hela tiden varit att senast midsommar ska jag ”obehindrat” springa 21KM. Dvs en halv mara. Göteborgsvarvet Är precis det. Då vi dessutom är sponsorer till loppet så får vi starta lite längre fram. Redan i startgrupp 6 verkar det som. Det innebär att det blir ungefär som på midnattsloppen. Dvs även om jag springer riktigt långsamt så kommer det alltid finnas löpare omkring mig så jag kommer inte känna att jag är ”sämst”… När jag går i mål kommer i princip inte ens alla hunnit starta… Det känns tryggt. Har någon slags idé om att tre timmar vore en bra tid att sikta på. kan bli svårt då jag slackat efter med löpningen under vintern. Men jag ska igång lite i morgon tänkte jag.

Till middag idag blev det karré igen…

Intagen blev

/Tommy

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Anmäld till lopp

  1. Lena says:

    Smart upplägg. Heja, Heja, Heja!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *