Nya hörlurar

De senaste åren har jag slitit ut ett gäng hörlurar när jag tränat och sprungit och nu har jag köpt lite dyrare trådlösa saker så vi får se hur de funkar. Naturligtvis valde jag Apples AirPods. Galet snygga och smidiga. Utan svett kan jag inte få dem att trilla ur öronen men i morgon ska jag springa en vända så då får vi se hur de sitter.

Idag åt jag några ägg och majonnäs till frukost och så stuvade jag lite purjolök till middag…

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Nya hörlurar

 1. hemul says:

  Säljer Stadium lurar? Du borde ge dem ett tips i så fall. Att ta in ett gäng monolurar. Det är nämligen trafikfarligt att plugga båda öronen. Jag lyssnar när jag cyklar och det är ett helvete att få tag på mono. Classe har, men det är inte direkt hi-fi. Duger för mina syften för jag lyssnar mest på tal, men de flesta behöver antagligen bättre.

  Dessutom slipper man råttbot av tunna sladdar som lätt blir med stereolurar.

  Tänk på det själv också om du springer på trafikerade vägar. En person med musik i båda öronen hör hör oftast inte plingelinget från en cykelklocka. Jag vet.

  • Tommy says:

   Är faktiskt lite osäker på om vi säljer hörlurar… Jag har faktiskt ganska låg volym när jag springer så jag hör plingelinget om nu någon cyklist skulle hinna ifatt mig… 🙂

   Undrar om man inte i de flesta telefoner kan köra med en lur och ställa in mono. Man borde kunna det i alla fall..

   /Tommy

 2. hemul says:

  Tror inte det. Funkar inte ens på datorn. VLC hade en sån function förut, men nu måste man ställa in det för varje låt/film. Skitjobbigt.

  Jag tycker jag blir rätt avskärmad med två lurar och då lyssnar jag ju ändå mest på tal. Eller det kanske är just därför. Måste ju vrida upp volymen så den överröstar trafikljuden om jag ska höra vad de säger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *