Fin båt

Konferensanläggningen vi varit på i två dagar ligger vid ett varv och igår fick vi veta att det ligger en väldigt fin båt i en av hallarna. Efter några telefonsamtal lyckades vi få till en guidat tur på båten i hallen. Båten är helt galen. 112 fot, 6 besättningsmän inklusive kock och serveringspersonal. Två personer är anställda på båten året runt och de var båda på plats idag. Båda hade varit anställda omkring 10 år på samma båt så den måste ju ha något visst. Om man vill kan man hyra den för 85000 EUR per vecka exklusive bränsle. Båten drar 700 lite per timme och i morgon skulle de lägga i den och åka upp till Stockholm. Den resan skulle ta mellan 6 och 8 timmar så där rök mins 4200 lite bränsle… Det var lite stökigt inne i båten men det beror på att de bygger om i princip allt i den. de breddar sängar och målar hela ”överdelen” på båten. Sovrum, toaletter, bubbelpoolar och all möjlig lyx.

Idag blev det hotellfrukost

och så lax till lunch.

Till middag köpte jag hem färdiggrillad kyckling

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Fin båt

  1. Jon says:

    Ah, fantastisk båt! … lucky you 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *