Lugn och skön dag

När vi började åka på spelkonvent i mitten av 80-talet spelade vi nästan flera dygn i rad utan sömn… Nu när jag 45+ funkar inte det… Så efter 3 dagar intensivt spelande var jag helt slut idag. Så det fick bli lite datorspel och sista delarna av Millenium-trilogin på Netflix. Den är faktiskt riktigt bra! Framför allt sista delarna med rättegång och ”jakten” på ”Sektionen”.

Till frukost blev det några ägg och till middag kyckling från frysen.

Intagen blev

I morgon ska jag försöka springa ett hyggligt långt pass innan jag på riktigt bestämmer om jag åker med till Göteborg på lördag eller ej… Känner mig lite efter i formen så jag vet inte om jag är redo för 21KM. Men det vore kul att uppleva Göteborgsvarvet med 85000 löpare…

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *