Yxbacken

Då var det dags att för första gången besöka en slalombacke. Liften var stängd så vi fick ”springa” upp istället… Fyra gånger… Totalt 8,5km och två timmar. Det var galet jobbigt men man säger att det är nyttigt för löpträningen så det blir nog fler gånger även om mina vader just nu inte håller med mig. 🙂

På bilden syns jag och mina kollegor och vi ser skamligt pigga och glada ut. Men skenet bedrar för min del kan jag lova. Jag var/är rätt trött…

Löpningen i backen gjordes på helt fastande mage då jag inte åt någon frukost idag, Så senaste maten var ca 24 timmar tidigare och det är rätt fascinerande att det funkar att ta ut sig så pass utan kolhydratsladdning. 🙂

När jag kom hem var jag dock lite hungrig så det blev två stora karrékotletter med smör.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Yxbacken

 1. Bjarne Nyberg says:

  Hej! Tommy Du har två vackra kvinnor utmed dig, nog kan du väl raka av dig det anskrämliga skägget, och låta håret på huvudet växa.

  • Tommy says:

   Om det vore så enkelt att låta håret på huvudet växa… Hakan har betydligt bättre tillväxt kan man säga… 🙂

   /Tommy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *