Läskig film

Nu har nya ”Det” dykt upp på Netflix. Jag har läst boken en gång och lyssnat på ljudboken två gånger så jag kan historien ganska väl.

Jag tycker man fångat stämningen riktigt bra och filmen är spännande från första stund. Kanske för att jag kan historien så bra. Om man inte alls vet vad det handlar om vet jag inte hur spännande de första lugnare scenerna är. Men för mig var de väldigt spännande… De unga skådisarna gör ett toppenjobb. De ligger väldigt nära som jag föreställt mig dem.

 

Tidigare på dagen blev det lite spel i Katrineholm. Warhammer 40K. Mina Imperial Fists (de gula) mot Tau (de blå).

När jag kom hem blev det mer svenskt nötkött. Idag med lite spenat och smör.

Jag åt några ägg och majonnäs till frukost så intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *