15 år senare

Min bror och jag har ”normalt” intresse för fordon av olika slag och däribland finns naturligtvis flygplan och helikoptrar. När brorsan flyttade till Linköping för 15 år sedan bestämde vi att vi måste passa på att besöka Flygvapenmuseet som ju finns där. Idag blev det äntligen av… Det tog lite tid kan man säga… Det var ett mycket fint och välbesökt museum med massor att titta på.

Idag kom det till och med två flygande ”objekt” till museet. När de landade på den enormt torra gräsmattan utanför entrén blev vi alla helt täcka av tort gräs… Jag plockar fortfarande ut skräp ur skägget… 🙂

Till frukost blev det ägg och majonnäs och till middag stekte jag tre stora hamburgare på kycklingfärs som jag åt med lite bea och cheddarost.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to 15 år senare

  1. Fredrik "Majoren" Söderlund says:

    Kul med ett reportage från Flygvapenmuséet! Många uppskattar särskilt inredningarna i kök/vardagsrum, hallentre från de olika epokerna 50-/60-/70- och 80-talet. Trevlig sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *