Bra film

Igår såg jag en ruskigt bra film. Efter att sett lite extramaterial kring den började jag se om den och avslutade andra genomtittningen idag.

Massor av kul 80-talsreferenser i bild och ljud.

Idag blev det en asiatisk gryta på fläskfärs, lök, grön paprika, currypasta och kokosgrädde,

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bra film

 1. Wickman says:

  Har du läst boken? Den är ännu bättre än filmen.

  • Tommy says:

   Nej, Audible har den inte för ”Europa” men jag har sett att den finns på Storytell så bara jag är klar med den bokserie jag lyssnar på nu så får det bli denna. Har förstått från bror att den är riktigt bra. Will Wheaton läser den engelska så den måste det bli.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *