Väder eller förkylning

Idag har jag haft lite huvudvärk till och från. Jag vet inte om det är väderomställningen eller om jag håller på att bli förskyld. Om det är förkylning kommer den lite olägligt då det är dags för Midnattsloppet i morgon. Jag har sprungit de senaste tre åren och det vore faktiskt riktigt trist att missa det. Men jag vill inte heller springa om jag går och smyger med en förkylning. Jag vill inte riskera att bli sämre och få problem att träna längre fram då träningen för maran går före loppet i morgon… Men vi får se hur jag känner mig i morgon eftermiddag. Bussen mot Stockholm går inte från kontoret förrän 16:45.

På jobbet idag fick jag en fin chilifrukt.

Jag använde lite av chilin till att krydda en god kycklingsoppa på kyckling, purjolök och kokosgrädde.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *