Valdag

Då har vallokalerna varit stängda 30 minuter och det är jämnt mellan blocken. Jag kommer troligtvis inte sitta uppe så länge så jag lär väl vakna med någon slags resultat. Blir det tillräckligt tydligt resultat så lär det väl proklameras någon slags regeringsbildare i morgon. Men det kan också ta lite tid antar jag. Tyvärr verkar SD klättra en del från förra valet men just nu är det i alla fall inte så mycket som 25% som befarades tidigare.

Det kom några kommentarer till gårdagens post och kan kanske komma några idag också. Det kan jag ta. Jag står för mina åsikter och är inte det minsta rädd för ”mothugg” om de är sakliga och hyggligt rumsrena.

 

Idag gjorde jag äggröra till frukost och så köpte jag ett par billiga paket kycklinglever med korta datum. Idag åt jag hälften men glömde fota. Äggröran fastnade dock på bild. 🙂

Intaget blev

/Tommy

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

One Response to Valdag

  1. Margaretha says:

    Bra att du säger ifrån. Tyvärr bor jag i en väldig tät SD ort man skäms rfter varje val.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *