Ädelkotletter

Idag blev det en gammal favorit ”hemifrån”. Fläskkotletter med ädelost och grädde… Jag gjorde en sås på lök. grädde kryddor och ädelost. ”originalet” är egentligen kotlett som får koka i grädde och ädelost. Men jag gjorde som sagt såsen vid sidan om.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ädelkotletter

 1. Gustav says:

  Hur går det med löpträning?
  NYC Maraton är väl ganska snart?
  Tack för en bra blogg!
  Mvh Gustav

  • Tommy says:

   Löpträningen går ”sådär”. Inte på de nivåer jag borde men jag ska i alla fall ta mig i mål tänkte jag. Som tur är finns inget ”rep” utan man får hålla på typ 10 timmar om man vill. Jag har som längst varit uppe i 20km, men det var ett tag sedan. Nu på senare tid har jag varit uppe i 10ish. Planen är att ”springa” första 10km, sedan disciplinerat springa/gå/springa 22km och så försöka springa sista 10km. Vi får se om den planen håller. Funkar det inte blir det revansch 2020… 🙂

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *