Bokade resor

November kommer innebära en del semester. Först några dagar i New York där jag som jag sagt tidigare tänkte ”springa” New York Maraton. Sen drar jag till Mallorca för lite semester och ”LCHF-konferens”. Jag kommer först vara några dagar i Palma innan konferensen och sedan blir det även några dagar efter. Så totalt 10 dagar på Mallorca. Är lite fundersam på vad jag ska hitta på men det löser sig alltid… 🙂  Jag är lite sugen på att skrämma liv i min systemkamera och faktiskt försöka fota lite seriöst. Bilden nedan är ”lånad” från internet men något sådant ska man väl kunna fixa.

Idag blev det kyckling till middag. Jag serverade med både ”spenatmajonnäs” och kryddsmör…

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *