Inget hemlagat

Idag latade jag mig mellan jobb och spel… Jag köpte färdiggrillad kyckling som jag åt med färdig bea. Så inget hemlagat…

Sen spelade jag spel på Norrköpings Brädspelscafé

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Inget hemlagat

 1. Rebecka says:

  Komma ofta tillbaka till din blogg för att inspireras av dina matbilder. Mer mat än massa krångliga recept på t.ex. LCHF-bröd och blomkålsris (älskar blomkål men vem bryr sig om formen?). Blomkålsmos eller broccolimos brukar jag ”besvära” mig att göra, men det är ju för att man blandar in fett som höjer smaken.

  Jag undrar hur du gör din tabell och cirkeldiagram över ditt dagsintag? Någon speciell sida eller app? 🙂

  • Tommy says:

   Ja, jag försöker hålla min mat enkel.

   Jag använder LifeSum för att registrara det jag äter. Sen lägger jag in siffrorna i en egen tabell i ”Numbers” som är Excel för Mac.

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *