Mycket lång dag

Idag var det resdag. Jag började kl 6:27 med tåg från Norrköping. Sen släpptes vi av på hotellet vid 19-tiden lokal tid. Så midnatt svensk tid. Jag lyckades sova lite på planet men inte så mycket. Den mat som serverades på planet var som vanligt ganska tveksam.

Så när jag checkat in på hotellet (våning 43!)

Gick jag ut för att hitta något att äta. Jag landade på Planet Hollywood. Det var länge sedan. En biff med riktigt gott kryddsmör.

Intagen för ”dagen” blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

4 Responses to Mycket lång dag

 1. Elisabeth G says:

  Hmm. Jag har verkligen anlag för svindel. Bara bilden från 43:e våningen fick mig att känna obehag. Dock – hoppas det går bra för dig i loppet! 🙂

  • Tommy says:

   Jag är ganska höjdrädd också, men när man innanför fönster så brukar det funka för mig. Första gången jag bor på ett hotell där det slår lock i öronen när man tar den snabba hissen utan stop… 🙂

   Bodde högt på Stratosphere i Vegas också för några år sedan, men inte så här högt.

   /Tommy

 2. Gäst says:

  Lycka till med loppet.
  Det gör ingenting om du inte vinner.
  Du är bra ändå.

  • Tommy says:

   Min ambition är att inte komma sist. Men det känns tufft… Motståndet i det svenska gänget som var med till Washington idag såg starkt ut. Några som siktar på 3:30… Halva min tid.. Om jag orkar klara 7 timmar… 🙂

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *