Full fart i Washington

Idag blev det Washington DC i turbo. För det första hade vi en busschaufför som kunde hastighetsbestämmelserna lika dåligt som engelska… Det gick undan på både ditresan och hemresan.

När man tittar på kartan så ser det ut som att Washington och New York ligger rätt nära varandra men bussresan tog 4,5 timmar enkel resa. Så att göra en tur dit över dagen innebar tidigt avresa och sen hemkomst och korta stopp på respektive sevärdhet. Vi lyckade hinna med de flesta även om det bara blev 15 minuter på Air & Space Museum innan de stängde… Så nästa tur till Washington får det bli fokus på museer. Det vi lyckades med idag var; Vita huset, Arlingtonkyrkogården, Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, Martin Luther King Memorial, Washington Monument, Union Station, Vietnam och Korea Memorials samt en massa annat vi bara for förbi med bussen.

Matmässigt blev det också spännande. På ditresan två ägg och ost på en ”foodcourt” utmed vägen.

Väl i Washington sallad, kyckling och kaffe på Union Station

och så på hemvägen ett liknande stopp som på ditresan. Ägg, korv och ost.

Intagen blev

Och här följer ett helt gäng bilder från resan…

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *