Äntligen hemma

Igår kom jag äntligen hem och min sista dag i New York innan flyget spenderades på 9/11 Memorial Museum. Riktigt intressant och väldigt ”mäktigt”. Det är svårt att riktigt fatta hur stor denna händelse faktiskt är nu ganska många år efter. Mycket bra guidad tur som jag verkligen rekommenderar om någon ska dit. Man får en bra bild av hela händelseförloppet och sedan kan man gå runt själv och titta. Av naturliga skäl är det ett ganska stillsamt ställe vilket faktiskt var riktigt skönt i all ”stress” som hela New York kokar av…

Matmässigt sista dagarna ovh hemresan är lite röriga. Jag åt en omelett till frukost i tisdags, sen flygplansmat och när jag kom hem åt jag fläskfärsbullar från frysen (glömde fota). Intagen blir också lite röriga så jag kör någon slags snitt på dagarna. Idag gjorde jag en kycklinggryta med kokosgrädde. Så även denna går med i snittet…

Intagen blev då alltså

Runt hela maratonsträckan fanns det fotografer och för dyra pengar får man köpa bilderna. Jag fastande för en bild när jag (faktiskt) springen in i mål. Skägget ser riktigt roligt ut och jag ser ju oförskämt pigg ut.

 

I morgon tar jag tåget till Arlanda igen för att spendera 10 dagar på Mallorca. Flyget går på lördag morgon. Det är väl bli en och annan räka där nere kan jag tänka mig…

Om någon har bra tips på ställen man kan sitta och ta det riktigt lugnt med datorn. Är ingen strandmänniska utan något bra café där man får sitta länge eller kanske något annat?

Jag kommer delta på Low Carb Universe igen och på fredagen kommer jag hålla en föreläsning och en workshop. Föreläsningen heter ”Low Carb Simplicity” och jag kommer där prata om mitt sätt att se på mat och hur jag normalt äter. Jag kommer förmodligen i workshopen prata mer om hur man ska tänka när man handlar och äter ute etc. Praktiska tips och råd kring innehållsförteckningar och konstiga ingredienser. Men jag får se. Ska sätta det sista dagarna innan konferensen tänkte jag.

/Tommy

 

 

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *