Min dag idag

Så var det då dag för mig att föreläsa på The Low Carb Universe.

Jag tyckte det gick riktigt bra och jag fick väldigt mycket komplimanger för mitt personliga och lättsamma föredrag. I princip alla andra har ganska tunga ämnen som cancer, diabetes och andra problem. Jag pratar om mig själv och min viktresa, maratonlöpningen och annat. Inga teknikaliteter utan bara en beskrivning hur jag äter och har ätit. Bilder på min bruna mat och en del av min historiska data.

För och fler mig var det även andra riktigt bra föredrag

Återigen… Maten är toppen. Buffén både lunch och middag är fantastisk. Flera saker är återkommande men ”huvudrätterna” varierar. Idag var det havsabborre och lamm.

Intagen för dagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Min dag idag

 1. Hej Tommy
  Först grattis till prestationen NY maraton. Sedan är det inte utan att man längtar tillbaka till LCU och Mallorca. Inte minst den fantastiska maten och hotellet. Hoppas alla har det gått o hälsa dom vi känner.
  Vännerna på Ketonix
  genom
  Martin

  • Tommy says:

   Tack,

   Ja, maten är som sagt fantastisk! Jag har pratat väl om Ketonix så vi får se om det kommer någon order från kontinenten… 🙂

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *