Julmys på jobbet

På Stadium är julmys samma sak som aktivitet… Idag stod det löpning i kalendern. Det var första löpstegen jag tog Sedan New York så det var lite segt. Men lite ”idioten”, fartlek och intervaller blev det. I lagom takt för min del… Här är hela (nästan) vårt HR/lön-gäng i Norrköping.

Till middag idag blev det en snabbis. Jag kom hem lite sent och skulle iväg och spela spel. Så det fick bli grillad kyckling och färdig coleslaw. Kycklingen var som vanligt god men jag måste nog säga att min egen coleslaw är godare. denna var väl söt för min smak. Fabrikatet var Texas Longhorn.

Intagen blev

/Tommy

 

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

2 Responses to Julmys på jobbet

  1. Anna says:

    Du har längre skägg än tomten…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *