Ägg och bacon

Ikväll har jag lite ont i magen. Jag har tittar på en debatt mellan en kille som tror att jorden är platt och en annan kille som varit i rymden och på både syd- och nordpolen. Jag både skrattar så jag får ont i magen och förfäras över hur otroligt galna idéer som att tex månen bara är ca 10000 meter upp och att alla satelliter bara är högt flygande ballonger. Månen är dessutom lysande. Det är inte solen som skiner på den… Detta är på gränsen till lyteskomik, men då killen är så ”dryg” själv har jag inget problem med att man nästan driver med honom.

Nåväl. Middagen idag blev lite klassisk LCHF. tre paket bacon och fyra ägg.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *