Hmmm. Glömde rubriken

Då var det dags för ägg och bacon igen. Av någon anledning glömde jag fotografera… 4 ägg och tre paket bacon. Jag blir väldigt törstig när jag äter så mycket bacon. Det är ju naturligtvis inte så konstigt då bacon är ganska salt.

Intagen blev

/Tommy

This entry was posted in Matdagbok. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hmmm. Glömde rubriken

 1. Bjørn Dahle says:

  Hei. Hva betyr det at du sammenligner dine tall med Skaldeman ?

  Hilsen Bjørn.

  • Tommy says:

   ”Skaldeman” är ett sätt att räkna som Sten-Sture en gång i tiden använde i sina böcker för att visa på en bra relation mellan fett och de andra två energikällorna. Det är inget jag delar med mig av till Sten-Sture. (om det var det frågan gällde).

   /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *